STIDITE SE, PAZARCI! Brutalne uvrede za trenera Partizana: Žena ti je ku*va, Igore!

Autor:

Sport

06.11.2023

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duljaj na udaru.

STIDITE SE, PAZARCI! Brutalne uvrede za trenera Partizana: Žena ti je ku*va, Igore!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana pobedili su Novi Pazar u meču 14. kola Superlige rezultatom 1:0 (0:0), a odličan meč u Raškoj oblasti pao je u senku zbog incidenata nakon utakmice.

Na udaru se našao trener crno-belih Igor Duljaj, kojem su domaći navijači sramotno skandirali. Naime, dok je davao izjavu za TV, s tribina su se mogli čuti primitivni povici "Žena ti je ku*va, Igore". Baš čudno, budući da se utakmica kraj Jošanice igrala bez prisustva publike zbog prethodno izrečene kazne za domaće od strane FSS.

 

 

Prethodno, na samom terenu došlo je gotovo do fizičog obračuna igrača i članova stručnog štaba dva tima. Nije poznato šta je prethodilo sukobu, ali su se akteri našli na sredini igrališta i bilo je dosta guranja. U centru pažnje bio je golman Nemanja Stevanović, rezerva u ekipi crno-belih, i jedan od članova stručnog štaba Novog Pazara. Srećom, situacija se ubrzo smirila.

Partizan je, inače, slavio golom Ksandera Severine u drugom minutu utakmice, a lideri crno-beli su novom pobedom ponovo pobegli večitom rivalu Crvenoj zvezdi na šest bodova prednost na tabeli Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading