ZVEZDAŠI RASPOLOŽENI U DERBIJU: Čak SEDMORICA iz aktuelnog sastava pogađali mrežu protiv Voše

Autor:

Sport

21.11.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi 16. kola Superlige 25. novembra na "Karađorđu".

ZVEZDAŠI RASPOLOŽENI U DERBIJU: Čak SEDMORICA iz aktuelnog sastava pogađali mrežu protiv Voše

Foto: Starsport

Luka Cucin dok je nosio dres novosadske Vojvodine

Crvena zvezda 25. novembra od 16 časova gostuje Vojvodini u okviru 16. kolu Superlige Srbije, a na stadionu "Karađorđe" očekuje se pravi spektakl.

Beogradski crveno-beli po tradiciji su raspoloženi za duele protiv "stare dame", s obzirom na to da su čak sedmorica aktuelnih prvotimaca zatresla mrežu narednog protovnika.

Gol razlika kroz istoriju međusobnih okršaja takođe je u korist Zvezde: 399:217.

 
Udeo imaju i aktuelni igrači Aleksandar Katai i Gelor Kanga, koji su postigli po tri gola. Jedan manje u odnosu na njih imaju Osman Bukari i Žan Filip Kraso.

Takođe, Aleksandar Dragović je znao da bude neumoljiv na “Karađorđu”. Navijači pamte njegov pobedonosni pogodak žna gostujućem terenu. Treba napomenuti i Kingsa Kangvu koji je prethodne sezone doneo važna tri boda našem timu na Marakani golom protiv Vojvodine u finišu meča lucidnim volej udarcem.

Protiv Voše je u prethodnom duelu pogodio i Vladimir Lučić, kojem je to bio prvenac na zvaničnim mečevima za matični klub.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading