ŠOK NA MARAKANI! Zvezdu NAPUŠTA veliki LJUBIMAC delija!

Autor:

Sport

17.06.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlasci su ovih dana česta reč na stadionu "Rajko Mitić".

ŠOK NA MARAKANI! Zvezdu NAPUŠTA veliki LJUBIMAC delija!

Foto: Starsport

Uprava Crvene zvezde je u petak ozvaničila odlaske Aleksandra Pešića u mađarski Ferencvaroš, gde će verovatno nastaviti karijeru i Andrija Radulović, dok je Veljko Nikolić prešao u kiparski AEL, a dugogodišnji kapiten Milan Borjan ide na pozajmicu u Slovan iz Bratislave.

Tu se, međutim, ne završava spisak odlazaka sa Marakane, pošto je kofere spakovao i Marko Gobeljić! Iskusni univerzalac nalazi se na korak od odlaska iz Zvezde, u kojoj je proveo šest godina, što ga čini igračem sa najdužim stažom u Ljutice Bogdana.

Kraljevčaninu se, kako prenosi "Telegraf", uveliko traži novi klub gde bi konstantno igrao, i u dogovoru sa čelnim ljudima Crvene zvezde, biće donesena najbolja moguća odluka za njega, bez problema sa obeštećenjem.

Republika

Foto: Starsport/Ilustracija

 

Nema sumnje da će se Marko Gobeljić pojaviti na pripremama srpskog šampiona, trener Barak Bahar će imati na spisku i njegovo ime na prozivci zakazanoj za 19. jun, pa će bivši igrač Napretka raditi sa aktuelnim klubom, dok mu se ne nađe nova sredina.

Crveno-beli su se znatno "podmladili" na poziciji desnog beka, koju su popunili Aleks Vigo i Lazar Nikolić, a uz mogući dolazak Miloša Degeneka, mesto uz desnu aut liniju je već popunjeno.

Inače, Gobeljić je na Marakanu došao tokom jula 2017. godine, sa crveno-belima je osvojio šest titula Mozzart Bet Superlige, tri Kupa Srbije i ima dva učešća u grupnoj fazi Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Podesen

17.06.2023 16:46

Jedino da platite nekome da ga vodi i naravno da nastavite da mu dajete platu,ali i tada je pitanje ko bi ga uzeo.Mozda Novi Pazar.