TRENER ZVEZDE SE POHVALIO! Bahar bio na VAŽNOM sastanku!

Autor:

Sport

16.06.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast za novog šefa struke crveno-belih.

TRENER ZVEZDE SE POHVALIO! Bahar bio na VAŽNOM sastanku!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Bliži se dan kada će Barak Bahar i zvanično početi misiju na klupi Crvene zvezde i obaviti prozivku srpskog šampiona, pred izazove u novoj sezoni.

Dok se to ne desi, novi šef struke kluba sa Marakane je dobio poziv da se sastane sa predsednikom Izraela Jicakom Hercogom i njegovom suprugom Mihal.

Bahar je tri puta zaredom osvojio izraelsko prvenstvo, a zatim je prihvatio ponudu iz Ljutice Bogdana i preuzeo novog-starog prvaka Mozzart Bet Superlige Srbije.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

Izraelac je u objavi na društvenim mrežama izneo utiske sa ovog važnog sastanka, u kome mu je predsednik Izraela poželeo mnogo sreće u Beogradu i uspeha sa velikim evropskim klubom kakav je Crvena zvezda.

- Ove nedelje sam sa svojom porodicom pozvan na sastanak sa uvaženim predsednikom Hercogom i njegovom suprugom Mihal za na kome nam je poželeo mnogo sreće u novom poglavlju u našim životima. U poslednjih nekoliko nedelja, otkako sam najavio selidbu u Crvenu zvezdu, dobili smo stotine emotivnih čestitki i želja za uspeh od raznih ljudi - ljubitelja fudbala iz svih timova i iz cele zemlje, raznih klubova, pa čak i od mnogo Izraelaca koji žive u Srbiji i koji već čine da se osećamo kao kod kuće i pre nego što smo stigli. Veoma smo uzbuđeni zbog budućnosti i još više uzbuđeni zbog podrške kojom smo okruženi. Hvala - napisao je Barak Bahar na "Instagramu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading