ŠOK! Uroš Ćertić se oženio u TAJNOSTI i već radi na bebi, želi da dobije ĆERKICU! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

17.06.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar je iznenadio pratioce na društvenoj mreži Instagram!

ŠOK! Uroš Ćertić se oženio u TAJNOSTI i već radi na bebi, želi da dobije ĆERKICU! (GALERIJA)

Foto: ST/Nikola Mutić

O ljubavnom životu kaskadera i bivšeg zadrugara Uroša Ćertića se spekulisalo tokom njegovog učešća u "Zadruzi 6", a nakon izlaska Sofije Une Manić, on je uplovio u vezu sa njom. Međutim, bivša zadrugarka je u noći superfinala ocrnila i otkrila da ga je zbog krađe prijavila policiji.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Uroš i Sofija Una

Od mene je krio lično, to mi se više puta dešavalo sa muškarcima... Sve je prijavljeno, i time ćemo se pozabaviti, ne samo time, nego i drugim stvarima, fizički nije nasrnuo na mene, psihički apsolutno, takav manipulator, stori po Instagramu, toliki blokirani ljudi, ja sam bila šokirana, shvatila sam da je on to bio. Dok ja spavam, čovek uđe i obavi sve to - rekla je Sofija za Republiku tada.

Uroš je sinoć i danas iznenadio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Prvo je objavio sliku sa misterioznom ženom, gde se vidi samo njen delić lica, a potom uslikao žensku ruku sa prstenom, da bi danas saopštio da radi na bebi.

- Odličan znak, poslednji put pre tri godine kad se ovo desilo, dobio sam sina Nikolasa sa bivšom devojkom, sad kad žena i ja nedeljama već radimo, na pre svega ćerkici, ali može i sin naravno, opet su se izlegli golubovi. Tako da, ako je gledati "znakove pored puta", biće prinove u sledeći mesec, dva maks - napisao je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading