KRISTINA OBJAVILA TEST ZA TRUDNOĆU: Izabranica Kristijana Golubovića na ivici snage, ne ispušta sina iz naručja! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.06.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudna Kristina Spalević podelila emotivna fotografiju sa sinom!

KRISTINA OBJAVILA TEST ZA TRUDNOĆU: Izabranica Kristijana Golubovića na ivici snage, ne ispušta sina iz naručja! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pančić

Iako je pre samo nekoliko meseci porodila i na svet donela sina, u medijima se pojavila informacija da je bivša učesnica "Zadruge", Kristina Spalević, ponovo u drugom stanju, a njen izabranik, Kristijan Golubović, potvrdio je ovo vesti.

Spalevićeva je sada oglasila na društvenoj mreži Instagram i pokazala pozitivan test za trudnoću, a u naručju je držala svog naslednika, malog Konstantina.

Republika

Foto: kristina_spalevic/instagram.com/prinscreen

Kristina Spalević sa sinom pokazala test za trudnoću

Dragi pratioci, da ne odgovaram svima pojedinačno... Kristijan me zeznuo i objavio tačnu vest, da sam ponovo trudna na samom početku. Planirala sam zbog prethodnog lošeg iskustva da ćutim sigurno još najmanje tri meseca, ali eto, desilo se ovako. Trudnoća mi je juče potvrđena i naredni period ću se posvetiti sebi i moliću se da i ovog puta sve bude u redu, baš kao sa našim Konstantinom. Hvala svima na lepim rečima, ali oni koji mi pišu da ne valja rano da se priča, ne morate da mi govorite više jer je već rečeno. Držite nam palčeve, a ja moram da prikupljam snagu, jer koliko je Koca hiperaktivan, itekako će mi trebati! Volim vas - napisala je bivša zadrugarka i dodala da joj je astrološkinja otkrila da će ponovo ostati trudna, i to baš ovog meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading