IZNENADNA PROMENA! Bivši trener crveno-belih OSTAO bez POSLA!

Autor:

Sport

17.06.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub se odmah oglasio saopštenjem.

IZNENADNA PROMENA! Bivši trener crveno-belih OSTAO bez POSLA!

Foto: Starsport

Nekadašnji trener Crvene zvezde Meridianbet Dragan Šakota traži novi posao! Iskusni stručnjak rastao se sa Ređo Emilijom, što je potvrđeno iz tabora italijanskog kluba.

Obe strane postigle su dogovor o prekidu saradnje, ali razlozi još uvek nisu poznati.

Šakota je stigao u Ređo Emiliju u decembru prošle godine. Ostvario je nekoliko dobrih rezultata, međutim, uprava je odlučila da u novu sezonu ipak uđe sa drugim šefom stručnog štaba.

 

 

- Odličan čovek, sjajan trener i dobar prijatelj. Hvala Dragane, zauvek ćeš ostati deo naše istorije - navedeno je u zvaničnom saopštenju kluba.

Iskusni stručnjak je u dva mandata sedeo na klupi crveno-belih sa Malog Kalemegdana. Najpre je to bilo od 2005. do 2007. godine, a potom i u sezoni 2019/2020.

Dugi niz godina radio je u Grčkoj, predvodeći sa klupe: PAOK, Apolon Patras, Iraklis, Aris, atinski AEK, Olimpijakos, dok je posle odlaska iz Zvezde Meridianbet trenirao špansku Saragosu, pre nego što je preuzeo Italijane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading