PEŠIĆ PREDSTAVLJEN U NOVOM KLUBU! Mađari SAKRILI jedan podatak!

Autor:

Sport

16.06.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Crvene zvezde karijeru nastavlja u Ferencvarošu.

PEŠIĆ PREDSTAVLJEN U NOVOM KLUBU! Mađari SAKRILI jedan podatak!

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić

Saga oko Aleksandra Pešića dobila je konačan epilog. Crvena zvezda se tokom dana oprostila od napadača, koji je istovremeno predstavljen u novom klubu.

Kao što se i najavljivalo, popularni Šilja nastavlja karijeru u Ferencvarošu, a mađarski šampion je predstavio Nišliju kao pojačanje u špicu, uručivši mu zeleno-beli dres.

Klub iz Budimpešte se pohvalio da je njegov novi golgeter rođen u Nišu 1992. godine igrao i za reprezentaciju Srbije i to u prijateljskom meču protiv Ukrajine 2016. godine, kao i da mu je tržišna vrednost na specijalizovanom sajtu "Transfermarket" procenjena na 2.800.000 evra.

 

 

Sa druge strane, ostala je nepoznanica koliko je Ferencvaroš izdvojio novca za Pešića, a ovaj detalj Mađari nisu želeli da otkriju, kao i na koliko godina je ugovor potpisan.

Prema nezvaničnim informacijama, Zvezda je od transfera bivšeg igrača Atalante i Tuluza inkasirala 1.500.000 evropskih novčanica.

Nasuprot tome, očekuje se da na Marakanu narednih dana stigne tandem napadača Žan Filip Kraso (Sent Etjen) - Emanuel Late Lat (Sent Galen), sa čijim klubovima je uprava crveno-belih uveliko u pregovorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading