GROM IZ VEDRA NEBA! Vraća se Vukašin Jovanović!

Autor:

Sport

16.06.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji "zlatni orlić" blizu potpisivanja ugovora.

GROM IZ VEDRA NEBA! Vraća se Vukašin Jovanović!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog će igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a klub sa Banovog brda je već krenuo u potragu za pojačanjima.

Za sada su crno-beli angažovali Nemanju Ćalasana, dok bi sledeći novajlija mogao da bude nekadašnji "zlatni orlić" sa Novog Zelanda.

Reč je o bivšem fudbaleru Crvene zvezde Vukašinu Jovanoviću, koji namerava da se vrati u srpsku prestonicu i potpiše ugovor sa "brđanima".

Jovanoviću uskoro ističe ugovor sa kiparskim Apolonom, pa će ovog leta promeniti sredinu. On želi da se vrati u Beograd i rehabilituje karijeru, koja je poslednjih sezona išla silaznom putanjom.

Tokom prethodne sezone, Vukašin je za Apolon odigrao 16 mečeva i upisao samo jednu asistenciju.

Foto: Starsport

 

Prethodno je Jovanović nastupao za Crvenu zvezdu, ruski Zenit iz Sankt Peterburga, francuski Bordo, španski Eibar, pre dolaska na Kipar. 

Bio je deo najslavnije generacije reprezentacije Srbije U20 na Svetskom prvenstvu, pod vođstvom tadašnjeg selektora Veljka Paunovića, koja je na Novom Zelandu osvojila prvo mesto, pobedivši Brazil u finalu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading