OTVORIO DUŠU! Sergej UŠAO U ISTORIJU, pa progovorio o BUDUĆNOSTI u Laciju!

Autor:

Sport

03.04.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije dotakao se teme koja zanima sve navijače rimskog kluba.

OTVORIO DUŠU! Sergej UŠAO U ISTORIJU, pa progovorio o BUDUĆNOSTI u Laciju!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

Sergej Milinković-Savić odigrao je fenomenalan meč za svoj Lacio, te je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu protiv Monce u gostima (2:0).

Postigao je SMS prelep pogodak iz slobodnog udarca, te je na taj način ušao u istoriju i postao najbolji strani strelac rimskog kluba.

Po završetku meča nije mogao da sakrije emocije.

Ovo su za nas tri ogromna boda. Konačno sam uspeo da postignem pogodak, zaista mi je nedostajao taj osećaj. Bilo je mnogo kritika i negativnih reči, sada će mi ovaj gol dati veliki podstrek. Imali smo tendenciju da posle pobede i dobre igre uvek usledi loša partija, pa je bilo važno pobediti danas. Sve zavisi od nas i želimo da ostanemo na visokoj poziciji - rekao je Sergej Milinković-Savić, pa se dotakao svoje budućnosti u dresu Lacija:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

 

- Koncentrisan sam na teren, pomažem timu da ostvarimo naše ciljeve u ovoj sezoni. Ne želim da pričam o produžetku saradnje, videćemo na kraju sezone.

Ove sezone Milinković-Savić odigrao je 37 utakmica za Lacio u svim takmičenjima, postigao je sedam, a namestio osam pogodaka. Lacio je trenutno na drugom mestu Serije A sa 55 osvojenih bodova, 16 manje od Napolija i četiri više od Intera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading