MITROPOLIT JOANIKIJE ČESTITAO MILATOVIĆU: Uvereni smo da ćete biti mudar i u svemu dostojan predsednik svih građana Crne Gore

Autor:

Svet

03.04.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije čestitao pobedu novom predsedniku Crne Gore.

MITROPOLIT JOANIKIJE ČESTITAO MILATOVIĆU: Uvereni smo da ćete biti mudar i u svemu dostojan predsednik svih građana Crne Gore

Foto: youtube.com/Televizija Hram

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije čestitao je jednom od lidera Pokreta Evropa sad Jakovu Milatoviću pobedu na jučerašnjim predsedničkim izborima.

- Širinom Vašeg srca, pravednošću, znanjem i velikom stvaralačkom energijom zaslužili ste visoko poverenje naroda Crne Gore koji Vas je demokratski izabrao za njenog novog Predsednika. Uvereni smo da ćete biti mudar i u svemu dostojan Predsednik svih građana Crne Gore, koji će Vam nesumnjivo dati snažnu podršku da našu Otadžbinu učinite državom vladavine prava i pravde, zemljom bratske sloge i slobode, bogatom i uglednom u celom svetu. Srdačno Vam čestitamo časno zasluženu pobedu na jučerašnjim predsedničkim izborima, sa željom da Vaše upravljanje Crnom Gorom bude srećno, mirno i na opšte zadovoljstvo svih njenih građana - naveo je mitropolit Joanikije u čestitki, kako je saopšteno iz Mitropolije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milena

03.04.2023 13:50

Bravo ,predivna cestitka predivnog cobeka i vladike Joanikija