ANDRIJA MANDIĆ SLAVI POBEDU JAKOVA MILATOVIĆA! Podržao novog predsednika nakon prvog izbornog kruga! (FOTO)

Autor:

Svet

03.04.2023

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori pobedio je kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović.

ANDRIJA MANDIĆ SLAVI POBEDU JAKOVA MILATOVIĆA! Podržao novog predsednika nakon prvog izbornog kruga! (FOTO)

Foto: printscreen

Novi predsednik Crne Gore je Jakov Milatović, kandidat Pokreta Evropa sad, koji je u drugom krugu ubedljivo pobedio kandidata DPS-a Mila Đukanovića.

On će na tu funkciju stupiti 21. maja, gde će naslediti svog protivkandidata nakon 34 godine vlasti.

Nakon prvog kruga, podršku novom predsedniku dao je i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić. On je večeras i proslavio pobedu novoizabranog predsednika Milatovića.

Republika

Foto: Republika.rs

Andrija Mandić proslavlja pobedu Jakova Milatovića

- Drugog aprila zaokružujemo istoriju borbe koja je otpočela prije nego što su se mnogi od vas rodili. Toliko dugo traje borba za slobodu, toliko dugo se lomio tridesetogodišnji režim koji je bukvalno uradio sve da uništi Crnu Goru, a da na tom uništenju i siromašenju građana Milo Đukanović i njegova klika steknu ogromno bogatstvo - istakao je nakon prvog kruga Mandić i dodao:

- Demokratski front je ponosan na borbu koju je vodio, nismo se povlačili, nismo se predali i zato će i u nedjelju naši glasovi biti presudni da Jakov Milatović pobedi, a da Milo Đukanović i korupcija i kriminal budu poraženi. -

Podsetimo, Mandić je u prvom krugu predsedničkih izbora osvojio 19,32 odsto glasova.

- Imam zadovoljstvo da obavestim javnost Crne Gore da će svi oni koji su glasali za mene na predsedničkim izborima, izaći drugog aprila i svojim glasovima podržati Jakova Milatovića - saopštio je Mandić tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading