MILO MORA PASTI! Dojave o bombama na biralištima u Podgorici!

Autor:

Svet

02.04.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crna Gora danas bira između dva predsednička kandidata - Mila Đukanovića i Jakova Milatovića.

MILO MORA PASTI! Dojave o bombama na biralištima u Podgorici!

Foto: youtube.com/Barinfo Tv

Kako se navodi u mailu koji su dobili mediji u Crnoj Gori eksplozivne naprave biće aktivirane u 19.30 sati uz poruku da će “Crnogorci goreti u paklu, da Milo mora pasti i da je konačno došao trenutak za slobodu”.

Pošiljalac sa mail adrese stevicstele051@gmail.com napisao je da su bombe postavljene na biračkim mjestima:

Omladinski dom Teološki; Dom omladine Donja Gorica; OŠ VLADO Milić; Mjesna zajednica Zagorič; OŠ Branko Bozović; OŠ Dragiša Ivanović; Balon Masline; Proleter mjesna zajednica Jedinstvo; OŠ Oktoih; OŠ Novka Ubović; OŠ Vuk Karadžić.

O dojavi o postavljenim bombama obaveštena je policija.

Podsetimo, Đukanović je u prvom izbornom krugu osvojio 119.673 glasova (35,37 odsto), a Jakov Milatović 97.858 glasova (28,92 odsto) glasova birača koji su izašli na izbore. Izlaznost je bila 64,06 odsto.

Pravo glasa u drugom krugu izbora za predsednika Crne Gore ima isti broj birača upisan u birački spisak, koji je zaključen 8. marta uoči prvog izbornog kruga - 542.154 građana.

Mandat predsednika je pet godina.

Opredeljenjem između dva kandidata građani će birati između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ako pobedi, Đukanoviću će ovo biti treći mandat na poziciji predsednika Crne Gore.

Oba kandidata iskoristila su svoje građansko pravo i glasali su u Podgorici i obojica su u obraćanju nakon glasanja pomenula Srbiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading