ENGLESKI REPREZENTATIVAC U VELIKOM PROBLEMU! Oglasila se njegova bivša ŽENA! Evo šta je REKLA o njegovom VITLANJU polnim organom!

Autor:

Sport

09.03.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančeseter sitija Kajl Voker uhvaćen je kako pravi incidente u jednom noćnom klubu.

ENGLESKI REPREZENTATIVAC U VELIKOM PROBLEMU! Oglasila se njegova bivša ŽENA! Evo šta je REKLA o njegovom VITLANJU polnim organom!

Foto: Tanjug/AP

Bivša supruga Kajla Vokera, Eni bila je ljuta zbog njegovog sramnog poteza, kada je vitlao polnim organom u noćnom klubu, pa se poverila prijateljima:

- On je kreten - ogogrčena je tridesetogodišnja Eni.

Reprezentativac Engleske i Mančester sitija ostavio je Eni u mraku dok "San" nije razbio priču, a njihov izvor je izjavio:

- Eni je znala za šta je potpisala kada se udala za njega. Ona se plaši policijske istrage i ako bi se to dogodilo, sigurno bi se osećala kao da mora da ga izbaci. U ovom trenutku to se nije dogodilo.Ona je zabrinuta šta će drugi reći i misliti o njoj, i zgrožena je za njihovu decu. Kajl je uverio Eni da Siti to ima u rukama i da će sve biti u redu. Ali to je još jedno poniženje za sve njih - tvrdi izvor "Sana".

Par se tajno venčao u Motram Holu u Češiru u novembru 2021. godine, uprkos tome što je on priznao da je otac deteta sa manekenkom i influenserom Lorin Gudman.

Prema izjavama do kojih je došao "San", drugi izvor kaže:

- Eni je ranije odbacila njegove nevere, ali se tada zaklela da će uzeti polovinu svega ako ponovo za*ebe. Takođe je htela da dobije savetovanje, jer on nestaje kada popije piće. Većinu vremena je tih i miran, ali pritisne dugme za samouništenje kada je pijan - navodi se u tekstu.

Posle Vokerovog najnovijeg ispada, Eni je objavila zagonetnu poruku na Instagramu pre nego što ju je izbrisala.

- Dođe vreme kada morate da prestanete da prelazite okeane za ljude, koji ne bi skakali po lokvama umesto vas. Na kraju ćete biti zaista razočarani ako mislite da će ljudi učiniti za vas kao što vi radite za njih. Nemaju svi isto srce kao ti. - napisala je Eni na društvenim mrežama.

U drugoj poruci, objavljenoj u ponedeljak, kada je napravio ludorije u noćnom klubu, njegova bivša supruga se oglasila sledećim rečima:

- Mislim da je važno zapamtiti da, bez obzira koliko ste dobri prema ljudima, to ih neće učiniti dobrima prema vama - stoji u Eninoj objavi.

Navijači Sitija su joj poslali poruke podrške, ali Eni je ostala ljuta.

Prema engleskom zakonu, Kajl Voker za ovakvo ponašanje može dobiti i do dve godine zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading