NIKOLI PREKIPELO, NEĆE VIŠE DA TRPI PONIŽENJA: Jokić ŽESTOKO ODBRUSIO najvećem hejteru - ZAKUVALO SE zbog Amerikanca!

Autor:

Sport

09.03.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MVP trka je udarna tema u SAD.

NIKOLI PREKIPELO, NEĆE VIŠE DA TRPI PONIŽENJA: Jokić ŽESTOKO ODBRUSIO najvećem hejteru - ZAKUVALO SE zbog Amerikanca!

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Bledo izdanje Nikole Jokića u porazu Denvera od Čikaga (117:96) predstavljaće dodatan povod kritičarima da stave znak pitanja iznad dobijanja trećeg vezanog MVP priznanja. Kendrik Perkins je prednjačio komentarima da Srbin "nabija statistiku", a Somborac je odlučio da mu uputi odgovor.

Video sam šta je Perkins rekao i bilo mi je interesantno nešto da kažem. I ne pratim iskreno, samo mi je to bilo interesantno da mu odgovorim. Da im dam povoda da o nečemu pričaju - naveo je popularni Džoker, koji se prethodno na duhovit način osvrnuo na reči nekadašnje "petice" Oklahome.

 

 

Šta mi znači 100. tripl-dablova? Kada igrate za statistiku, to je lako... Čuo sam, to je istina.

Podsetimo da Jokić tekuće sezone beleži tripl-dabl prosek u dresu franšize koja je lider Zapada sa 24,3 poena, 11,8 skokova i deset asistencija po utakmici. Nakon "hladnog tuša" koji je Denver doživeo od Bulsa, reprezentativac Srbije je podvukao da jedan neuspeh ne znači da je ekipa loša, čime je pokušao da ulije dodatnu dozu samopouzdanja saigračima pred finiš regularnog dela sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading