HLADAN TUŠ ZA JOKIĆA: Dominacija Vučevićevog Čikaga nad Denverom, Bogdanović SJAJAN u Vašingtonu! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.03.2023

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između srede i četvrtka nastavljen je regularan deo NBA sezone.

HLADAN TUŠ ZA JOKIĆA: Dominacija Vučevićevog Čikaga nad Denverom, Bogdanović SJAJAN u Vašingtonu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Duel Vučevića i Jokića

Košarkaši Denvera doživeli su težak poraz od Čikaga rezultatom 117:96, peti u Bol areni ove sezone. Srpski centar Nikola Jokić nije bio na svom nivou, pre svega kada je reč o procentu šuta iz igre, a meč je završio sa dabl-dabl učinkom od 18 poena, 12 skokova, uz osam asistencija.

Ipak, Somborac je imao 7/16, uz tek tri pogođene trojke iz devet pokušaja, dok je u redovima Bulsa maestralan bio Nikola Vučević - 25 koševa i 15 uhvaćenih lopti.

Najefikasniji pojedinac na utakmici bio je Lavin sa 29 poena, dok je Jokića pratio Gordon sa 17.

Atlanta je ostvarila bitnu pobedu nad Vašingtonom u borbi za plej-of (122:120), uz racionalan učinak srpskog beka Bogdana Bogdanovića. Sjajni šuter je susret završio sa 14 poena, osam skokova i pet proigravanja, uz pet pogođenih šuteva iz sedam pokušaja (2/3 trojke).

Tre Jang je bio najbolji kod Hoksa sa 28 koševa i deset uspešnih dodavanja, dok Vizardsima nisu pomogla ni 43 poena Porzingisa.

Nju Orleans je nadigrao Dončićev Dalas (113:106), uz 32 koša Si Džej Mekaluma, a srpski igrači Nikola Jović i Aleksej Pokuševski propustili su poraze Majamija i Oklahome zbog povreda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading