ŠEFE, KOJI TI JE VRAG? Pukla tikva u Londonu posle eliminacije iz Lige šampiona: Zvezda Totenhema ŽESTOKO OPLELA po Konteu!

Autor:

Sport

09.03.2023

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trese se glavni grad Engleske nakon bolnog ispadanja iz elitnog takmičenja.

ŠEFE, KOJI TI JE VRAG? Pukla tikva u Londonu posle eliminacije iz Lige šampiona: Zvezda Totenhema ŽESTOKO OPLELA po Konteu!

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Totenhema Antonio Konte

Fudbaleri Totenhema eliminisani su od Milana u osmini finala Lige šampiona, što je izuzetno razbesnelo napadača Rišarlisona. Nakon remija bez golova, Brazilac se "obrušio" na menadžera "spursa" Antonija Kontea, a kritike su se usmerile na defanzivnu taktiku i odluku da ga uvede u igru tek u poslednjih 20-ak minuta revanša.

Profesionalac sam, radim svakodnevno i želim da igram. Nedostaju mi minuti, nedostaje mi da više igram... Ova sezona je sr..e! - naveo je brazilski as, a potom je dodao:

Taj potez nisam razumeo. Izgledali smo dobro, pobedili te dve utakmice 2:0 i odjednom ponovo - klupa. Dao mi je pet minuta. Pitam sam zbog čega i nisam dobio odgovor. Juče mi je rečeno da uradim test u teretani. Ako budem dobar, igraću protiv Milana. Kad je došlo vreme utakmice, ponovo me je ostavio među rezervama. To su stvari koje zaista ne možete da razumete.

 

 

Totenhem je u sredu uveče jurio gol zaostatka sa "San Sira", a čini se da je morao da bude hrabriji.

Ne možemo tako da igramo! Potreban nam je bio gol. Morao sam da igram više, da pomognem timu napred - jasan je bio Rišarlison.

Londonski klub se sada okreće borbi za plasman u elitno takmičenje naredne sezone, trenutno je četvrti na tabeli Premijer lige, a u subotu će u okviru 27. kola ugostiti Notingem Forest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading