BUM! Srbin pred NEOČEKIVANIM transferom, cilj je Liga šampiona!

Autor:

Sport

08.03.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilika da promeni klub i dođe na veliku scenu.

BUM! Srbin pred NEOČEKIVANIM transferom, cilj je Liga šampiona!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Aleksandar Prijović

Sećate li se Aleksandra Prijovića?

Nekadašnji napadač fudbalske reprezentacije Srbije ostao je upamćen po golu protiv Gruzije koji je našoj zemlji i zvanično doneo plasman na Svetsko prvenstvo 2018. godine, a već neko vreme karijeru gradi daleko od očiju javnosti - u Australiji.

Ipak, sada bi Prijović mogao da se vrati u Evropu i zaigra na velikoj sceni, u Ligi šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Prijović

 

Napadača Vestern junajteda žele šampioni Švedske i Poljske - Heken i Rakov, te u njemu vide idealno rešenje koje će im pomoći da stignu do grupne faze elitnog evropskog takmičenja.

Ove sezone Prijović je postigao četiri gola za svoj klub i ne krije da bi se rado vratio u Evropu ako stigne odgovarajuća ponuda, te je veoma moguće da ćemo ponovo imati priliku da ga gledamo.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Prijović

 

Podsetimo, jedno vreme je Aleksandar Prijović bio na meti Crvene zvezde, ali je transfer propao, a tokom karijere igrao je za Parmu, Derbi, Jeovil, Notempton, Sion, Lozanu, Tromse, Sion, Jurgorden, Boluspor, Legija, PAOK, Al Itihad i sadašnji Vestern junajted.

U dresu reprezentacije Srbije ima 13 nasupa i dva gola, osim čuvenog pogotka protiv Gruzije, u strelce se upisao i protiv Litvanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading