"DELIJE" HLADE ŠAMPANJAC ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezda POTPISUJE tandem stranaca - BRUTALNA POJAČANJA stižu na Marakanu!

Autor:

Sport

21.02.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snovi polako, ali sigurno, postaju java.

"DELIJE" HLADE ŠAMPANJAC ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezda POTPISUJE tandem stranaca - BRUTALNA POJAČANJA stižu na Marakanu!

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde igraju odlično na domaćoj sceni, pa u istorijskoj sezoni u kojoj titula u Superligi donosi direktan plasman u Ligu šampiona sigurnim koracima idu ka tituli.

I dok četa Miloša Milojevića pobedama pokušava da stigne do grupne faze elitnog evropskog takmičenja, čelni ljudi Zvezde planiraju potencijalna pojačanja.

U prethodnim sezonama je najviše škripalo u napadu, pa je sam špic prioritet, te je za Zvezdu već potpisao Piter Olajinka. Napadač Slavije ima fenomenalnu sezonu iza sebe, pa je tako na 27 utakmica u svim takmičenjima već postigao 12, a namestio šest pogodaka.

U šampionatu Češke dao je šest golova, a po dva je dodao u kvalifikacijama za Ligu konferencija, Ligi konferencija i Kupu Češke. Olajinka je tokom karijere osvajao trofeje (tri titule i dva Kupa Češke, kao i dva šampionata Albanije), ima pobednički mentalitet i nema sumnje da će predstavljati ogromno pojačanje za Zvezdu.

Ipak, tu nije kraj napadačima koji bi mogli da dođu na Marakanu. Olajinka je već potpisao, a jedan od pikova koji bi mogli da potpišu je Žan Filip Kraso, kome na leto ističe ugovor sa Sent Etjenom, a u francuskoj Ligi 2 teroriše protivnike.

Gol-mašina iz Obale Slonovače je trenutno prvi strelac i asistent francuske druge lige. Postigao je Kraso 11, a namestio šest golova, te je zaslužio i poziv za nacionalni tim u kom je debitovao golom. Fizički je veoma jak, pa podseća i na svog sunarodnika Didijea Drogbu i verovatno bi bio fenomenalno pojačanje za Crvenu zvezdu.

Delije bi posle svega mogle da krenu da hlade šampanjac jer je jedan napadač za Ligu šampiona već potpisan, dok drugi bi mogao da potpiše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading