SKANDALOZNO: Francuska LEGENDA srećna zbog povrede Nejmara!

Autor:

Sport

07.03.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasni komentari slavnog fudbalera.

SKANDALOZNO: Francuska LEGENDA srećna zbog povrede Nejmara!

Foto: Tanjug/AP

Ekipa PSŽ-a je saznala jako loše vesti, pošto je Nejmar, jedan od najboljih igrača ekipe, završio sezonu zbog povrede.

I dok se navijači ovog kluba ne mire sa gubitkom Brazilca do kraja sezone, Kristof Dugari, koji je 1998. godine sa Francuskom bio šampion sveta, a dve godine kasnije prvak Evrope, izneo je užasne komentare vezane za Nejmarovu povredu.

- Srećan sam zbog Pari sen Žermena što se Nejmar povredio! Ovo je sjajna šansa za Kristofa Galtijea. U jednom trenutku bi morao da pokaže hrabrost i preseli Nejmara na klupu, jer bi to bilo jedino rešenje. Razlog za to? Pa ekipa je uravnotežena kad ima petoricu iza lopte i dvojicu napadača kakvi su Mbape i Mesi - surov je bio Dugari u analizi današnjeg PSŽ.

Foto: Tanjug/AP

Nejmara nećemo gledati do kraja sezone na terenu

Zatim je dodao i da je bio umoran od gledanja Nejmara, koji je kvario igru tima iz prestonice.

- Više ne mogu da ga gledam. Ne mogu da ga podnesem! Nerviraju me čak i njegovi driblinzi, njegov stav. Umorio sam se od njega i ne želim više da ga vidim na terenu. Bez Nejmara, PSŽ će prodisati - istakao je Dugari.

Ekipa Pari Sen Žermena se trenutno nalazi na prvom mestu francuske Lige 1, i gotovo sigurno će osvojiti novi pehar, ali su u Ligi šampiona na ivici ispadanja, pošto su u prvoom meču osmine finala poraženi na svom terenu od Bajerna iz Minhena sa 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading