MUK U PARIZU: Mbape već presekao - NAPUŠTA PSŽ?!

Autor:

Sport

09.03.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Francuz posle minhenskog neuspeha.

MUK U PARIZU: Mbape već presekao - NAPUŠTA PSŽ?!

Foto: Tanjug/AP

Napadač PSŽ-a Kilijan Mbape

Fudbaleri PSŽ-a doživeli su bolnu eliminaciju od Bajerna, ukupnim rezultatom 3:0, u osmini finala Lige šampiona, što je izuzetno razočaralo Kilijana Mbapea. Iz izjave jednog od najboljih igrača Parižana mnogi su zaključili da mu je dosta razočaranja, te da će napustiti "grad svetlosti" po okončanju sezone, iako Francuz to nije želeo da potvrdi, niti demantuje.

Ne znam šta bih mogao da kažem na tu temu. Sada bih da govorim samo o tekućoj sezoni, ništa drugo me ne zanima. Smiren sam, da vidimo kako će sve da se završi pa ćemo onda pričati o mojoj budućnosti - naveo je as "trikolora", uz komentar poraza PSŽ-a na Alijanc areni rezultatom 2:0.

Mnogo smo razočarani, ali to je što je. Moramo da se okrenemo drugim izazovima. Bajern ima tim izgrađen da osvoji Ligu šampiona. Što se nas tiče, ovo je bio maksimum. Nema nam druge, moramo da se vratimo svakodnevici - utakmicama u Ligi 1 - najavio je Mbape, koji ima ugovor do leta 2024. godine, sa opcijom produžetka saradnje na još 12 meseci.

Podsetimo da je Mbape dugo bio na meti madridskog Reala, pre nego što je parafirao basnoslovni ugovor sa francuskim šampionom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading