UHAPŠEN SRBIN U NEMAČKOJ! Bio na međunarodnoj poternici zbog OVOG krivilnog dela, policajce šokirao izjavom!

Autor:

Hronika

09.03.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je za njim raspisala međunarodnu poternicu.

UHAPŠEN SRBIN U NEMAČKOJ! Bio na međunarodnoj poternici zbog OVOG krivilnog dela, policajce šokirao izjavom!

Foto: Tanjug/AP

Nemačka policija vrši hapšenje

Državljanin Srbije star 33 godine uhapšen je u Dortmundu prilikom provere dokumenata. Policija je tom prilikom saznala da se nalazi na međunarodnoj poternici koju je Srbija raspisala za njim.

Naime, nemačka policija je proveravala putnike na aerodromu Dortmund i kada su proverli dokumenta našeg državljanina shvatili su da je za njim raspisana međunarodna poternica. 

On je uhapšen u utorak oko 14 časova kada se pojavio na izlaznoj kontroli granične policije na letu za Beograd, Srbija. Istraživanje je pokazalo da se srpski državljanin traži na osnovu međunarodne poternice koju je raspisala Srbija - navodi nemački mediji.

Prema njihovom pisanju međunarodna poternica za njim je raspisana zbog sumnje da se bavio krijumčarenjem ljudi.

Protiv njega je u Srbiji sprovedena istraga zbog sumnje da je kao član organizovane kriminalne grupe prokrijumčario veliki broj ljudi u Mađarsku i Hrvatsku . Javno tužilaštvo u Hamu naložilo je hapšenje osumnjičenog - piše lokalni portal. 

Srbin je navodno, prilikom hapšenja, šokirao policiju izjavom d azna da se nalazi na poternici i da želi da služi kaznu u Srbiji.

Federalni policajci priveli su čoveka iz Ešvajlera pred sudiju za prekršaje, a zatim ga odveli u zatvor - navodi "presseportal.de", prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading