ODE KRKIĆ U BIZNISMENE! Nesuđeni član Orlova POKRENUO posao sa LEGENDOM Barselone! Samo jedan proizvod KOŠTA 7.000 evra!

Autor:

Sport

07.03.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Barselone i reprezentacije Španije Bojan Krkić odlučio je da pokrene biznis sa proslavljenim Andresom Inijestom.

ODE KRKIĆ U BIZNISMENE! Nesuđeni član Orlova POKRENUO posao sa LEGENDOM Barselone! Samo jedan proizvod KOŠTA 7.000 evra!

Foto: Ap photo

Važio je Krkić za veliku nadu svetskog fudbala, pošto je sa samo 17 godina debitovao u prvom timu Barselone.

Tokom karijere nastupao je za Romu, Milano, Ajaks, Stouk, Majnc, Alaves, Montreal i Visel Kobe u kojem je završio karijeru u 32. godini.

 Japanski klub je pre nekoliko nedjelja raksinuo ugovor sa Bojanom, koji nije do kraja uspeo da se oporavi od teške povrede zadobijene u 2022.

Međutim, prema pisanju španskih medija, Španac srpskih korena je "jedva dočekao" da okači "kopačke o klin". Malo je poznato da Krkić gaji veliku ljubav prema biciklizmu, pa je rešio da spoji ljubav i posao i sa bivšim saigračem Andresom Inijestom otvori firmu, koja se bavi proizvodnjom luksuznih i skupocenih bicikala za brdske staze.

Republika

Foto: Ap photo

Andres Inijesta

 

Njihova kompanija je stacionirana u Barseloni, ali u ponudi ima samo jedan model bicikla koji košta neverovatnih 7.000 evra.

Kada sam ušao u ovaj projekat znao sam da ću nastaviti da se bavim biciklizmom. To je dobar način kombinacije sporta i druženja. Uskoro bih mogao da uzmem učešće u trkama i mislim da sam spreman. Uvek sam voleo taj sport, a prethodnih pet godina se ozbiljnije bavim biciklizmom – rekao je svojevremeno Bojan Krkić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading