BIO JE ZVEZDA PREMIJER LIGE! Sada snima filmove za odrasle i ZARAĐUJE 170 evra!

Autor:

Sport

07.03.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Kristal palasa Damijan Oliver priznao je u intervjuu engleskim medijima da žali što je napustio fudbal i posvetio se filmskoj industriji za odrasle.

BIO JE ZVEZDA PREMIJER LIGE! Sada snima filmove za odrasle i ZARAĐUJE 170 evra!

Foto: printscreen/instagram

On je u intervjuu za britanski "San" otkrio da neće prežaliti što se odlučio na takav potez.

Oliver je prošao omladinsku školu premijerligaša iz Londona i pre osam meseci je odlučio da snima filmove za odrasle. Prethodno je vodio buran život, zbog kojeg je završio u zatvoru.

- Glup sam. Da sam ostao u Palasu, mogao sam da zaradim daleko više novca, to sada shvatam. Znao sam da se borim, bio sam dobar borac. Fudbaler i borac. Naivno sam mislio da ću kada postanem porno zvezda biti u podjednako dobroj situaciji. Znali su da sam spavao sa mnogim devojkama. Bio sam fudbaler i rekli su mi da je bolje da budem plaćen za to - rekao je Damijan Oliver.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by damian (@mrdamianoliver)

 

Za vreme snimanja prvog filma doživeo je pakao u bukvalnom smislu te reči, da bi na kraju tokom šestočasovnog snimanja zaradio samo 170 evra.

- Bilo je zastrašujuće. Snimatelj je bio veliki, ćelavi Irac koji je bio prilično zastrašujuć, a ja sam bio go i znojav. Klizao sam po sofi od sopstvenog znoja. Katastrofa - priznao je Oliver.

On je, inače, u vezi sa glumicom za odrasle Sofi Anderson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading