FILMSKI SCENARIO NA ULICAMA PRESTONICE! Klasična SAČEKUŠA! Navijači crveno-belih JURILI pristalice protivničkog kluba! Evo i zbog ČEGA!

Autor:

Sport

07.03.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri AEK-a pobedom su okončali gostovanje na Kritu protiv OFI-ja, ali njihov povratak u Atinu nije tekao po planu.

FILMSKI SCENARIO NA ULICAMA PRESTONICE! Klasična SAČEKUŠA! Navijači crveno-belih JURILI pristalice protivničkog kluba! Evo i zbog ČEGA!

Foto: Printscreen/Twitter

Kada su sišli sa trajekta, navijači AEK-a su se susreli sa iznenadnom "sačekušom", pošto su ih napali fanovi Olimpijakosa.

Članovi grupe "GATE 7" su krenuli ka fanovima žuto-crnih sa namerom da im otmu zastave.

Iako su na licu mesta bile i saobraćajna i lučka policija, nikome nije pošlo za rukom da obuzdaju napadače iz tabora Olimpijakosa, a dramatična jurnjava se preselila i na ulice grada.

Veliki broj navijačkih stranica podelili su snimak na kome se vidi filmska potera po ulicama Atine, odnosno pokušaj navijača Olimpijakosa da sustignu fanove AEK-a koji su bežali u kolima.

Očigledno po snimku da pravilo crvenog svetla na semaforu u Grčkoj ne važi, ali su posle osmominutne jurnjave, navijači AEK-a ipak uspeli da im pobegnu.

Uzalud su bili napori pristalica Gate 7 da ih sustignu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Krle

08.03.2023 20:13

Ciganija..