PAKUJU KOFERE: Bukari i velika želja Crvene zvezde napuštaju Srbiju!

Autor:

Sport

07.03.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poziv nacionalnog tima se ne odbija.

PAKUJU KOFERE: Bukari i velika želja Crvene zvezde napuštaju Srbiju!

Foto: Starsport

Vezista subotičkog Spartaka i velika želja Crvene zvezde u nekoliko prethodnih prelaznih rokova, Edmund Ado (22), ponovo je dobio poziv reprezentacije Gane. Prema saznanjima "Mozzart sporta", mladi fudbaler se nalazi na spisku Crnih zvezda za predstojeće martovske mečeve protiv Angole u okviru kvalifikacija za Kup afričkih Nacija.

Republika

Foto: Starsport

Edmund Ado i Fuseni Dijabate

Ado je debitovao za Ganu 11. novembra 2021. godine u kvalifikacionom meču za odlazak na Mundijal u Kataru protiv Etiopije. Dok je bio standardan u Šerifu Edmund je bio neizostavan član nacionalnog tima. Srpski stručnjak Milovan Rajevac promovisao ga je u startera. Sigurno je da bi bio učesnik prethodnog Svetskog prvenstva da je igrao takmičarski fudbal.

Pored Edmunda Ada na spisku selektora Krisa Hjučtona trebalo bi da bude i krilni fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari. Moguće je da će šansu dobiti Samuel Ovusu iz Čukaričkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading