MOTIV VIŠE ZA LAZETIĆA: Legenda fudbala oduševljena srpskim napadačem!

Autor:

Sport

07.03.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde je u prethodnom prelaznog roku pozamljen Alhtahu, ali je u prve četiri utakmice kalendarske godine ulazio s klupe.

MOTIV VIŠE ZA LAZETIĆA: Legenda fudbala oduševljena srpskim napadačem!

Foto: Starsport

Legendarni napadač Miroslav Klose ušao je u trenerske vode. Nemac je prošlog leta seo na klupu Altaha, kluba koji se bori za opstanak u Bundesligi Austrije i u opasnoj je zoni.

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Klose

Odigrao je Altah četiri utakmice u prolećnom delu sezone, a ni na jednoj nije zatresao mrežu. Pretrpeo je poraze od LASK-a, Rapida i Austrije Klagenfurt, dok je remizirao sa Tirolom 0:0. Jasno je da je najveći problem njegovog tima neefikasnost.

Klose ga je svestan, isto tako i strpljiv, te ne želi da stavlja prevelikli pritisak na leđa ekipi, uključijući i zimskog novajliju iz Milana, Marka Lazetića. Bivši fudbaler Crvene zvezde je u prethodnom prelaznog roku pozamljen Alhtahu, ali je u prve četiri utakmice kalendarske godine ulazio s klupe.

- Namerno smo mu dozirali minutažu, dve ili tri sedmice je Marko dosta trenirao, a malo igrao. Sad polako počinje da ulazi u ritam - rekao je Klose.

Srpski tinejdžer je u prvom delu sezone odigrao samo osam minuta u dresu prvog tima Milana, ali je iskustvo sticao i na mečevima mladog tima.

- Tamo sam ga i primetio kao napadača. Kad imate u vidu njegove godine (rođen 2004) i sve što donosi, da poseduje moćan udarac i da je sjajan u igri glavom, onda znajte da me je zaista impresionirao - dodao je Miroslav Klose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading