NAKON SVEGA, JOŠ I OVO: Ovako su navijači Crvene zvezde IZBAČENI iz dvorane u Kaunasu! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.04.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč bez ikakvog rezultatskog značaja koji je odigran u Kaunasu izazvao je i izaziva veliku turbulenciju na košarkaškoj mapi Evrope.

NAKON SVEGA, JOŠ I OVO: Ovako su navijači Crvene zvezde IZBAČENI iz dvorane u Kaunasu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Da podsetimo, pred start meča, košarkaši Crvene zvezde odbili su da drže transparent posvećen aktuelnim dešavanjima na teritoriji Ukrajine. Zbog navedenog na društvenoj mreži, supruga Zvezdinog košarkaša Erona Vajta, Grejs, objavila je sporni post u kojem je izvređala i saigrače svog supruga, kao i rukovodstvo kluba na šta su navijači Crvene zvezde burno reagovali zahtevajući da se Amerikanac hitno otpusti.

Na sve navedeno, u hrvatskim medijima pokrenuta je inicijativa o isključenju srpskog i regionalnog šampiona iz evroligaškog takmičenja,...

Nakon završetka regularnog dela susreta, došlo je do sukoba navijača Crvene zvezde i Žalgirisa, pa su morali da intervenišu i organi reda koji su zamolili pristalice srpskog kluba da napuste halu, što su ovi i učinili.

O navedenom, uz snimak "izbacivanja" navijača crveno-belih iz hale, poznati litvanski novinar Donatas Urbonas je napisao:

- Pred produžetak došlo je do tuče izmešu navijača Žalgirisa i Crvene zvezde. Kako bi izbegli dalje potencijalne sukobe, policija je savetovala navijače Zvezde da napuste tribine. Oni su pristali i bezbedno su sprovedeni do aerodroma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading