DOŠAO SAM DA SE BIJEM S NJIH 600! Pismo Splićanina devojci krunski dokaz da su planirali haos na derbiju!

Autor:

Sport

19.12.2017

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle haosa na derbiju koji su napravili Splićani, policija je u hotelu u kojem su bili smešteni pronašla pismo koje je Mišković pisao devojci. U njemu se navodi da je došao sa drugovima u Beograd da bi se tukli.

RepublikaFoto: Starsport
Hrvati su prebijeni mna derbiju

Mišković je u pismu naveo da se pomalo plaši kako će sve proći na derbiju. On navodi da ide da se tuče "sa njih 600", pa se pretpostavlja da ga je pisao više da bi smirio sam sebe, iz straha za život, nego što je zaista planirao da ga šalje devojci.

- Ljube, imam opasan, baš opasan dan, zato ti i pišem, jer ko zna kako će biti. Dobiću možda malo batina, ali ću ih dati više, mnogo više. Organizovalo se nas 150 i tući ću se sa nih 600. Malo se brinem, ali ne odustajem - napisao je Mišković, saznaje Blic.

Ipak izgleda da su Hrvati napravili lošu procenu.  "Dali" su malo batina na južnoj tribini, ali su ih dobili mnogo, mnogo više.

Ovo pismo je neoboriv dokaz da šestorica hrvatskih huligana nisu došla u Beograd turistički, kako tvrdi supruga jednog od uhapšenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading