OTIMAČINA U LONDONU: Čelsi nemoćan da spreči pljačku!

Autor:

Sport

22.11.2021

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelsi bi mogao da se nađe u velikom problemu, jer četvorici defanzivaca ističu ugovori 30. juna 2022. godine.

OTIMAČINA U LONDONU: Čelsi nemoćan da spreči pljačku!

Foto: Tanjug/AP

U pitanju su Tijago Silva, Sezar Aspilikueta, Andreas Kristensen i Antonio Ridiger, ali je problem što poslednja dvojica ne žele da produže ugovore sa Čelsijem zbog Barselone, odnosno Real Madrida!

Pouzdani izvori otkrivaju da je Ridiger daleko od potpisa, jer zahteva platu od 12 miliona evra godišnje, što Čelsi neće platiti, ali je problem i što je Real Madrid već kontaktirao njegove agente. Ridiger bi rado karijeru nastavio u Madridu, činio bi štoperski tandem sa Ederom Militaom, David Alaba bi onda mogao da igra levog beka, i Real bi imao strašnu odbranu.

Kristensen je takođe daleko od ugovora sa Čelsijem. On je jedan od najmanje plaćenih igrača u ekipi, Čelsi je spreman da mu da povišicu, ali nedovoljnu. Barselona je takođe uspostavila kontakte sa njegovim agentima, Danac bi mogao da bude idealna zamena za Samjuela Umtitija i Klemena Lenglea koji su na prodaju, dok je Đerar Pike u finišu karijere.

Ukoliko odu Ridiger i Kristensen, Čelsi bi mogao da bude u problemu, Tijago Silva puni 38 godina, ali bi rado ostao do Mundijala u Kataru. Aspilikueta je kapiten i takođe je spreman da potpiše novi ugovor, ali i on puni 33 godine i Čelsiju će biti preko potrebni i mlađi štoper.

Od ranije se zna da su Tuhelove mete Žul Kunde, Matijs de Liht i Hose Marija Himenez, ali oni neće biti nimalo jeftini. Sevilja, Juventus i Atletiko Madrid za svoje igrače traže preko 70 miliona evra…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading