INTER BIRA IZMEĐU SRBINA I ITALIJANA: Ko je bolja opcija?

Autor:

Sport

19.11.2021

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter ima dilemu da li da u svoje redove dovede Andreu Belotija ili Luku Jovića.

INTER BIRA IZMEĐU SRBINA I ITALIJANA: Ko je bolja opcija?

Foto: Tanjug/AP

FK Inter

 U Interu ne veruju da bi Džeko mogao u istom ritmu u njegovim godinama da izdrži sezonu, Sančez je totalno nemotivisan i u klubu bi ga se rado odrekli.

Nemaju novca, no najave par prodaja bi možda mogle da otvore mesto za novog napadača. Prema tvrdnjama u italijanskim medijima, Inzagi više očekuje od Lautara na koga izuzetno utiče dug put do Argentina na reprezentativne akcije. Ali, sada toga više neće biti, pa bi "Bik" mogao da se vrati u formu. Korea koji je doveden iz Lacija igra sa puno uspona i padova, mediji su možda i suviše kritični prema Argentincu, ali on nije klasičan napadač.

Zbog toga bi Inter probao, da ako proda par igrača (pominje se čak odlazak De Fraja kod Kontea) da pojača napadačku liniju i sve se izgleda svelo na dva imena.

Jedno je "Galo" Beloti, italijanski reprezentativac neće potpisati novi ugovor sa "Bikovima" i Kairo bi mogao da ga proda u januaru. Drugo je Luka Jović koji je i dalje želja Intera, došao bi na pozajmicu sa otkupom, on bi, po Marotinom mišljenju bio prava alternativa za Džeka.

Zimski prelazni rok se bliži, a prema Interu Deda Mraz će morati da bude darežljiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading