Pogba baš ne voli da gubi: IZBACIO FUDBALERA ČELSIJA IZ KUĆE ZBOG DRUŠTVENE IGRE!

Autor:

Sport

28.11.2017

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba važi za temperamentnu osobu, ali i nadasve vrlo kvalitetnog fudbalera. Koliko je u njegov mentalitet usađen pobednički instinkt najbolje pokazuje i sledeća epizoda sa njegovim kolegom i fudbalerom Čelsija na pozajmici u Stouku Kurt Zumom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pogba ne trpi poraze, čak ni kad igra karte

Njegov sunarodnik Zuma je otkrio kako je Pogba vrlo impulsivan, a da se žestoko naljuti i zbog takvih sitnice kao što je igranje karata.

- On je čovek koji nikako ne voli da gubi, čak i kada igramo karte. On je isti čovek kao što je bio ranije, ništa se nije promenio. Kao na primer u igri ‘Uno’. Pre neki dan smo je igrali, otišao sam kod njega kući i pobedio ga. Bio je veoma, veoma, veoma ljut – rekao je Zuma i nastavio:

– Više nije želeo da dolazim u njegovu kuću. Poručio mi je: ‘Ovde više ne dolazi’. Odgovorio sam mu: ‘Prijatelju moj, molim te, pa to je samo Uno’ – otkrio je Kurt Zuma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading