DO ZUBA NAORUŽANI SPECIJALCI ČUVAJU PARTIZAN U TIRANI!

Autor:

Sport

19.10.2017

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana moći će da razmišljaju isključivo o fudbalu pred večerašnje (21.00, RTS 1) vruće gostovanje Skenderbegu u 3. kolu Lige Evrope jer su se Albanci postarali da predstavnicima srpskog šampiona ne fali ni dlaka sa glave!

RepublikaFoto: ST/E. SELMANI
Duge cevi: Specijalci na svakom koraku

Ekspediciju crno-belih već na aerodromu dočekali su do zuba naoružani policajci, koji su bili krajnje ljubazni prema gostima iz Srbije.

RepublikaFoto: ST/E. SELMANI

NI MRKI POGLED

Uz pojačanu patrolu sa dva kombija i jednim policijskim vozilom izabranici Miroslava Đukića ispraćeni su do hotela "Šeraton" u Tirani, a ruta je prošla bez ikakvih problema. Nije bilo čak nijednog mrkog pogleda sa ulice, a kamoli naznake da bi moglo da dođe do nekog incidenta.

Srpski šampion će trenirati u Tirani, a neposredno pred meč će put Elbasana, gde će biti odigrana utakmica. Na istom stadionu, Elbasan areni, Srbija je pre dve godine savladala Albaniju sa 2:0, a učesnici tog duela bili su sadašnji prvotimci Partizana Vladimir Stojković i Zoran Tošić.

Krilni napadač ne očekuje da bi domaćini mogli da na bilo koji način ugroze bezbednost našeg tima.

- Ne razmišljam o tome. Šta može da nas čeka? Bili smo u Albaniji sa reprezentacijom. Bila je jedna sasvim normalna atmosfera. Osim onog što je neko kamenom pogodio autobus. Utakmica je bila sasvim mirna, isključivo fudbal, bez nekog naboja - rekao je Tošić, a na njegove reči nadovezao se Stojković, koji će mu biti cimer u Tirani:

- Tad je sve bilo napumpano. Bila je pobeda za prestiž. Sve je bilo mirno. Mene više brine kako je Bambi. Moraću da mu kupim neke maramice za nos. Prehlađen je, rekao sam mu da nema hrkanja noću - našalio se Stojković.

RepublikaFoto: ST/ E. SELMANI

BEZ POLITIKE

I trener kluba iz Humske Miroslav Đukić istakao je da ga ne zanima politički kontekst utakmice, već samo igra njegovog tima.

- Na svakom gostovanju imate neprijateljski ambijent. Sigurno će biti utakmica sa velikim nabojem. Mi mislimo samo na fudbal. Pobeđuje onaj koji uspe da se isključi iz svega toga što nije fudbalski. Ne idemo da vodimo politiku niti da rešavamo prošlost. Idemo da igramo fudbal i da krenemo na pobedu od prvog minuta - poručio je Đukić.

RepublikaFoto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading