Torcida brutalno isprozivala fudbalere Hajduka: Gubite od pijanih Zagoraca, ulovićemo vas i biće batina!

Autor:

Sport

03.11.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Hajduka iz Splita nisu dobro podneli loše rezultate njihovih mijlenika, pa su rešili da im zaprete batinama.

Torcida

Hajduk je u 14. kolu HNL-a izgubio od Gorice 2:1, te je drugi put u samo tri dana istim rezultatom poražen od istog protivnika.

Ekipa Damira Burića odigrala je očajnu utakmicu, a posle poraza je popadala po terenu od očaja. Igrači su krenuli prema svlačionici, ali ih je onda vođa navijača na Torcidinoj tribini putem megafona pozvao da dođu do njih.

Svi do jednog su krenuli prema Torcidi, postrojili se i onda slušali što su im navijači govorili. Hajdukov kapiten Josip Juranović rekao je u miks-zoni da će ono što su im navijači rekli "zadržati za sebe".

Ipak, sadržaj mučnog "sastanka" prepričao je jedan do članova obezbeđenja koje je bilo zaduženo za tribinu s Hajdukovim navijačima. Glavnu reč vodio je vođa navijača koji je preko megafona urlao na igrače.

- Sram vas može biti. Vi ste najgora ekipa koja je nosila ovaj dres. Tri dana ste u Zagrebu ždrali i pili, a plašili ste se da se vratite u Split. Nikad nismo tako rano iz Kupa ispali i onda opet izgubite tri dana kasnije. Mi tu bez posla ostajemo zbog vas, a vi ovako. Bolje vam je da ne stajete nigde na putu do Splita jer ćemo vas uloviti, a onda će biti batina. Svi ćete dobiti batine. Gubite tu od nekih pijanih Zagoraca - urlao je navijač koji je pomešao Turopolje i Zagorje, prenosi hrvatski "Index".

- A gde vam je onaj trener, smeće, kukavica? Idite po njega - poručili su igračima navijači.

Hajdukovi igrači odmah su se pokupili i otišli u svlačionicu, a Burić se nije pojavio pred Torcidom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading