Liga Evrope: Arsenalov spasilac je Pepe, Lacio pao u Škotckoj, Sevilja sigurna na domaćem terenu!

Autor:

Sport

24.10.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završene su utakmice trećeg kola Lige Evrope. Kolo su popunili mečevi u grupa A,B,C,D,E,F,G i H.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Arsenala

Sevilja je bila ubedljiva protiv Dudelanža sa 3:0, uz dva gola Franka Vaskeza i jedan pogodak Munira Al Hadadija.

GRUPA A:

SEVILJA - DUDELANŽ 3:0

KARABAG - APOEL 2:2

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ukrajinci su uspeli da ostanu neporaženi iako su Danci vodili još od drugog minuta preko Sotirioua. Ipak na stadionu u Kijevu desetak minuta po povratku sa pauze stoji 1:1 zahvaljujući golu Šabanova. Oba tima su i dalje neporažena, posle tri kola imaju po pet bodova.

Sa druge strane remi u Ukrajini iskoristio je Malme koji pobedom kući nad Luganom prati vodeći dvojac. Pobedu Šveđanima su doneli Berget i Molins golovima u prvom delu igre, Lugano je zapretio golom Gerndta u 50. minutu, ali nažalost Švajcarci ostaju na jednom bodu iz tri kola.

GRUPA B

DINAMO KIJEV - KOPENHAGEN 1:1

MALME - LUGANO 2:1

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Španci su priredili neugodno iznenađenje svojim navijačima u Madridu pošto su na svom stadionu izgubili od Bazela.

Strelac jedinog gola je Frei još u osamnaestom minutu, Maksimović i saigrači su napadali, ali im ni igrač više posle crvenog Buae petnaest minuta pred kraj meča nije pomogao da stignu makar do boda.

Nemanja Maksimović je odigrao svih devedeset minuta.

Ruski Krasnodar stiže do prvih bodova i to preko Trabzona na gostovanju u Turskoj. Rusi su slavili zahvaljujući Bergu i Vilheni koji su postizali golove u drugom poluvremenu.

GRUPA C:

HETAFE - BAZEL 0:1

TRABZONSPOR - KRASNODAR 0:2

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

"Filipsovci" ostaju bez pobede i nastavka maksimalnog niza, imali su Holanđani dobre prilike preko Švaba i Bergvajna, ali nedovoljno za slavlje nad timom iz Austrije.

"Lavovi" iz Lisabona su stigli do pobede zahvaljujući Janiku Bolasiu, reprezentativac Konga je bio precizan u 70. minutu. Sa druge strane Norvežaninu su nastavili sa crnom serijom, Rozenborg je izgubio sva tri meča u LE.

GRUPA D:

PSV - LASK LINC 0:0

SPORTING LISABON - ROSENBORG 1:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Škoti su slavili u Glazgovu posle preokreta. Lacio je poveo golom Lazarija u 40. minutu, ali Seltik stiže do svoje druge pobede u grupi zahvaljujući golovima Kristija u 67-om u i Žulienu u samoj završnici.

Sergej Milinković-Savić je odigrao ceo meč.

Prava ludnica je viđena u Renu gde domaći ostaju bez igrača manje već u petom minutu kada Mendi dobija direktan crveni karton zbog grubog starta. Rumunski tim koristi brojčanu nadmoć već posle četiri minuta kada Deac postiže gol.

Imali su Francuzi prilike da izjednače u 28. minutu, ali Nijang je promašio penal. Ren ostaje bez još jednog igrača početkom drugog dela igre kada Kamavinga dobija crveni karton zbog prekršaja.  

Kluž stiže do druge pobede u grupi dok Ren ima samo jedan bod iz tri meča.

GRUPA E:

SELTIK - LACIO 2:1

REN - KLUŽ 0:1

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

"Tobdžije" su bile u zaostatku posle devet minuta kada Edvards dovodi Bragu u prednost, odgovorio je Martineli u 32. minutu, ali Portugalci na pauzu idu sa prednošću od 2:1 zahvaljujući Duarteu.

Ipak Emeri povlači sjajan potez kada ubacuje Pepea u igru 75. minutu, bivši ofanzivac Lila postiže dva gola u razmaku od desetak minuta i donosi pobedu Arsenalu u Londonu.

Frankfurt stiže do šest bodova i drugog mesta u grupi F pošto su večeras savladali Standard golovima Abraham i Hinteregera, poraz Belgijancima ublažuje Amalah golom u 82. minutu.

Kostić je odigrao 83 minuta, Gaćinović 75, dok Joveljić nije ulazio sa klupe.

GRUPA F:

ARSENAL - VITORIA SPORT KLUB 3:2

AJNTRAHT FRANKFURT - STANDARD LIJEŽ 2:1

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading