"Ne bi bila izdaja ako Nejmar pređe u Real!"

Autor:

Sport

14.08.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni brazilski fudbaler Rivaldo smatra da ne navijači Barselone ne bi imali razloga da budu ljuti na Nejmara u slučaju prelaska u Real Madrid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi i Nejmar

- Ne bih video kao izdaju ukoliko potpiše za Real. Otišao je iz Barselone u PSŽ, ne direktno u Real, nije otišao direktno iz Barselone u Real i pojačao najvećeg rivala. To za mene ne bi bila izdaja, a PSŽ neće prihvatiti slabiju ponudu samo zato što Nejmar želi u Barselonu, neće da gube novac- rekao je Rivaldo.

- Više bih voleo da potpiše za Barselonu i siguran sam da bi on voleo da bude tako, da se vrati tamo gde je bio srećan i gde ga čeka većina nekadašnjih saigrača- rekao je savni Brazilac.


Uprkos tome, Rivaldo smatra da bi se Nejmar dobro snašao i u "kraljevskom" klubu. 

- U Madridu bi mogao da pronađe svoju igru. Ono što je jasno jeste da ga žele i Real i Barsa, pa je on verovatno još nestrpljiviji da ode iz Pariza- zaključio je Rivaldo, nekadašnji fudbaler Barselone i Deportivo la Korunje.


Nejmar je u Barseloni igrao od 2013. do 2017. godine, a potom je prešao u PSŽ za 222 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading