Crveno-bela fešta u nedelju: Cela Srbija hrli na Marakanu!

Autor: Danijel KOKANOVIĆ

Sport

18.05.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda slavi titulu, a kada je tako onda je spektakl zagarantovan.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Srpski šampion će u poslednjem, 37. kolu Superlige u nedelju (19.00) biti domaćin Napretku u utakmici lišenoj rezultatskog značaja, a sat pre početka meča počeće svečana ceremonija dodele pehara i medalja za 30. šampionski pehar. Ogromna euforija vlada među navijačima najvećeg srpskog kluba, pa su već danima veliki redovi za podizanje besplatnih karata koje su neophodne za ulazak na nedeljni meč.

Da fešta za vreme duela sa "čarapanima" bude kompletna pobrinuće se i "Delije", budući da će upravo na poslednjem prvenstvenom meču u sezoni obeležiti 30 godina postojanja severne tribine. Razloga za dolazak na stadion čiji je kapacitet 51.755 mesta više je nego dovoljno, smatra i trener crveno-belih Vladan Milojević (49), koji bi od naredne sezone mogao da sedi na klupi nekog od kineskih prvoligaša.

Milojević: Razgovaraću na kraju sezone sa čelnicima kluba na temu svoje budućnosti

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Ni Napretku ni nama nedeljna utakmica ne može doneti promenu pozicije na tabeli, ali će moji igrači ući u nju maksimalno motivisani jer želimo da pobedom obradujemo naše verne navijače i tako im zahvalimo za veliku podršku tokom cele sezone. Nisam još uvek odlučio da li ću odmarati neke od standardnih prvotimaca zarad finala Kup Srbije protiv Partizana u četvrtak. Sada su slavlje za 30. titulu i potonja priprema za večiti derbi u prvom planu, a ne moj ostanak ili odlazak u Zvezdi. Razgovaraću sa čelnicima kluba, neka zvezdaška javnost ne brine - zagonetno je poručio rođeni Aranđelovčanin, ne otkrivajući da li će mu meč sa Kruševljanima biti pretposlednji na klupi velikana iz Ljutice Bogdana.

Promovisan novi dres u "Red star šopu"

Crvena zvezda je u klupskoj prodavnici na zapadnoj tribini Marakane u petak zvanično promovisala novi dres, čija će premijera biti u nedelju na meču sa Napretkom. Prvotimci srpskog šampiona družili su se sa mnogobrojnim navijačima, potpisivali autograme i pozvali ih da dođu na proslavu 30. titule. Novi dres na kojem su tri žute zvezdice iznad grba kluba, pri čemu svaka od njih predstavlja deset osvojenih prvenstava, crveno-beli će nositi u narednoj sezoni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading