RUNI SE POVUKAO IZ REPREZENTACIJE!

Autor: Tanjug

Sport

23.08.2017

13:36 >> 13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije Engleske Vejn Runi, objavio je da završava reprezentativnu karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Njegovim golovim radovaće se samo navijači Evertona: Vejn Runi

Dugogodišnji napadac Mančester Junajteda, koji se ovog leta vratio u matični Everton, dres "Gordog albiona" nosio je punih 14 godina i na 119 utakmica postigao 53 gola.

- Početkom nedelje me kontaktirao selektor Geret Sautgejt i pozvao na okupljanje reprezentacije. Zaista, cenim taj poziv, ali već odavno razmišljam i doneo sam odluku. Rekao sam mu da je bolje da se povučem iz reprezentacije za dobro nacionalnog tima. Odluku sam doneo posle velikog razmišljanja i konsultacija sa mojom porodicom, mojim menadžerom i sa ljudim iz mog sadašnjeg kluba. Igranje za Englesku, kao i kapitenska traka, za mene je uvek bila velika privilegija i hvala svima koji su mi u tome pomogli- napisao je 31-godišnji Runi na svom zvaničnom sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading