POTVRĐENO: Briga manje za Matića i drugove - Nejmar propušta meč na "Old Trafordu"

Autor:

Sport

28.01.2019

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što je i bilo očekivano, fudbaleri Pariz Sen Žermena biće lišeni pomoći jednog od trojice najboljih fudbalera Brazilaca Nejmara u meču osmine finala Lige šampiona protiv Mančester junajteda, potvrdio je francuski šampion.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Nejmar se pre nekoliko dana povredio u meču protiv Strazbura u osmini finala francuskog Kupa, a crne slutnje da se neće oporaviti pred duele sa Junajtedom u februaru i martu dobile su potvrdan epilog vrlo brzo.

U nedelju uveče pouzdani Radio Monte Carlo izašao je u javnost s potvrdom o tome da Nejmar sigurno neće biti spreman za prvu utakmicu protiv Junajteda koja se 12. februara igra na Old Trafordu dok je revanš 6. marta u Parizu.

Kako piše isti izvor, Nejmar jedva može da spusti povređeno stopalo na zemlju, a kamoli da se na njega osloni.

Šteta za Brazilca koji je i tokom prošle godine dugo odsustvovao sa terena, praktično sve do početka Svetskog prvenstva u Rusiji, kada se saznalo da će ipak zaigati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading