UEFA sumnja na regularnost meča u Superligi Srbije

Autor:

Sport

29.11.2018

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA je obavestila Fudbalski savez Srbije da postoji sumnja u regularnost jedne utakmice Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
FK Rad i FK Zemun

Na osnovu prijave oficira za integritet FSS, Ivana Petrića, Disciplinska komisija pokrenula je postupak i zatražila izjavu od čelnika Rada i Zemuna, zbog sumnje u regularnost utakmice 7. kola, odigrane 1. septembra u Gornjoj varoši.

Oficir za integritet FSS podneo je prijavu na osnovu signala iz UEFA i sistema ranog uzbunjivanja, s obzirom da su se kvote naglo menjale u poluvremenu utakmice. Zanimljivo je i da su neke kladionice odmah povukle ovaj meč iz ponude, piše Sportski žurnal.

Domaćin je slavio golom Kukuličića u 46. minutu utakmice, međutim, pod sumnjom su oba kluba, ali prevashodno Građevinari koji se navodno nisu "zalagali" na utakmici.

U srpsku kuću fudbala iz UEFA još ranije isti signal stigao i za utakmicu između Proletera i Radničkog iz Niša, ali ovaj meč još nije stigao do Disciplinske komisije, odnosno za istu čak nije napisana ni prijava. Ovim slučajem bavi se Etička komisija FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading