PROLEĆNI START GARANTUJE DOBAR DUEL: Jedinstvo i BASK imaju isti cilj, beg iz donjeg dela tabele!

Autor:

Sport

16.03.2024

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugom delu sezone oba tima su osvojila po četiri boda.

PROLEĆNI START GARANTUJE DOBAR DUEL: Jedinstvo i BASK imaju isti cilj, beg iz donjeg dela tabele!

Foto: FK Jedinstvo Surčin

U okviru 18. kola Srpske lige Beograd ekipa Jedinstva iz Surčina ugostiće sastav BASK TEK-a iz Beograda, utakmica se igra u nedelju, 17. marta sa početkom od 15 časova.

Republika

Odlično je tim iz Surčina otvorio drugi deo sezone, u prvom kolu prolećnog dela zabeležen je remi protiv četvrtoplasiranog Ušća (0:0), dok je proteklog vikenda na gostovanju savladan GSP Polet Dorćol (1:0), što je podiglo atmosferu u ekipi. Sastav Jedinstva trenutno drži devetu poziciju na tabeli sa bodovnim saldom na koti 21, i u odličnom raspoloženju dočekuje nedeljni duel sa pretposlednjim timom na tabeli.

Pred svojom publikom ekipa Jedinstva je u dosadašnjem toku sezone odigrala osam utakmica, i u tom periodu zabeležen je učinak od četiri trijumfa, jednog remija i tri poraza. Trenutno se tim nalazi u seriji od tri vezana meča bez pobede na domaćem terenu, u tom periodu bodovni saldo je obogaćen sa samo jednim bodom.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Najavni poster

Sportski direktor Jedinstva, Oliver Bojanić je u najavi utakmice za naš portal poručio:

- I pored toga što smo "u problemima" sa kartonima i povredama, odigrali smo odlična dva meča od starta nastavka sezone. Raduje i činjenica da nismo primili gol u prva dva kola, i nadam se da ćemo taj niz nastaviti i dalje. Nedeljni rival je po kvalitetu dosta bolji u odnosu na ono što tabela prikazuje, i sigurno će sve učiniti da se izbore za opstanak u ligi. Cilj za ovu polusezonu je svakako što viši plasman, kako bi se udaljili od opasne zone. 

Ekipa BASK-a je u prva dva prolećna kola takođe osvojila četiri boda, baš kao i nedeljni rival, i zanimljivo da je u duelu sa Ušćem rezultat bio isti (0:0). Sigurna zona je trenutno udaljena četiri boda, i da nije bilo oduzimanja bodova (-3), sigurno je da bi proleće bilo dosta lakše za klub, mada niko ne planira olako da odustane.

Sa gostovanja BASK je u dosadašnjem toku prvenstva doneo sedam bodova, trenutno se nalaze u seriji od tri vezana meča bez poraza van svog stadiona, i u tom periodu su ojačali bodovi saldo za pet bodova.

Prvi ovosezonski duel ova dva kluba završen je remijem, rezultat nakon 90 minuta igre glasio je 1:1.

Jedinstvo (Surčin) - BASK TEK

Nedelja, 17. mart od 15 časova

Teren u Surčinu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading