DELIO JE SVLAČIONICU SA AKTUELNIM GOLMANOM ČELZIJA: Sada je poziv dobrog druga promenio sve - vidimo se na niželigaškim terenima! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

16.03.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plasman u viši rang je sada "još bliži".

DELIO JE SVLAČIONICU SA AKTUELNIM GOLMANOM ČELZIJA: Sada je poziv dobrog druga promenio sve - vidimo se na niželigaškim terenima! (FOTO GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva Milan-Toplica Džunić

Već deset godina ekipa iz Sefkerina nalazi se van PFL-a Pančevo, međutim od prošle takmičraske godine se dosta toga promenilo, što se vidi i na terenu.

Republika

Prošlosezonski osvajač Opštinske lige, nalazi se i u Drugoj južnobanatskoj ligi u samom vrhu tabele, sa ambicijama da se opet promeni rang takmičenja. Prolećni deo prvenstva počinje ovog vikend, i Tempo u isti ulazi sa druge pozicije na tabeli, sa samo jednim bodom zaostatka za liderom, Borcem iz Sakula.

Uprava kluba je vredno radila tokom zimskog prelaznog roka, igrački kadar je dobro ojačan, a za sam kraj je ostavljena "transfer bomba", koja će sigurno uzdrmati okrug. Novi igrač Tempa je Milan-Toplica Dunjić, dvadesetdevetogodišnji fudbaler koji igra na poziciji napadača.

Reč je o fudbaleru koji je u dosadašnjoj bogatoj igračkoj karijeri nastupao za Čukarički, Hajduk Lion, BSK Borču, ČSK Pivaru, IMT, Borac Sakule, Polet Idvor i Strmovo. U sezoni 18/19 u dresu IMT-a bio je drugi strelac Srpske lige Beograd.

Dunjić je za naš portal povodom transfera u Sefkerin poručio:

- Na nagovor jako dobro druga, koji je trener u Tempu, stigao sam u klub da pomognem da se izbori plasman u viši rang takmičenja za ovu takmičarsku sezonu. Sa Daliborom Jakšićem (trener Tempa), sam jako dobar privatno, i njegov poziv nisam mogao da odbijem. Nadam se da ćemo zajedno na kraju sezone slaviti pehar i plasman u PFL. 

Reč je o veoma iskusnom, školovanom fudbaleru koji će svojim znanjem i iskustvom pomoći sigurno Tempu da ostvari zacrtane ciljeve za ovu takmičarsku godinu, a to je sigurno prvo mesto i plasman u PFL Pančevo, barem za početak. Planovi za dalje su sigurno i mnogo veći od takmičenja u Područnoj ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading