SVEČANO JE BILO POD BAIROM: Novogodišnji paketići doplovili Dunavom u Stare Banovce! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.12.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je slavlja i darivanja.

SVEČANO JE BILO POD BAIROM: Novogodišnji paketići doplovili Dunavom u Stare Banovce! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Fudbalski klub Dunav iz Starih Banovaca u utorak 26. decembra u prostorijama na stadionu "pod Bairom" organizovao je dodelu novogodišnjih paketića najmlađima.

 

Klub je obradovao osamdesetak mališana, a zatim su se javnosti obratili kratkim saopštenjem:

- Za nas najveći ponos predstavljaju naša deca. Oni su naš temelj i stub svega što radimo. Osnov našeg kluba jeste da se potrudimo da prevaziđemo fudbalske okvire i izgradimo jednu zdravu i porodičnu priču za sve starobanovčane i one koje se osećaju tako. Ove slike nam ulivaju poverenje da u tome uspevamo.

 

Kada je reč o sportskom aspektu, ekipa Dunava se takmiči u okviru Vojvođasnke lige Jug, a jesenji deo šampionata okončali su na šestoj poziciji sa ukupno 21 osvojnim bodom.

Ekipa sa stadiona "pod Bairom" je zabeležila pet pobeda, šest remija i četiri poraza i svi u Starim Banovcima se nadaju da u nastavku takmičenja rezultati mogu biti i bolji.

U prolećnoj premijri Dunav će trećeg dana meseca marta naredne godine, na svom stadionu ugostiti TSK iz Temerina. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 1:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading