GOL MLADOG STANOJEVIĆA VREDI VIDETI: Mladi Borac se polako pozicionira u samom vrhu tabele! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.11.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav iz Sedlara opravdao očekivanja.

GOL MLADOG STANOJEVIĆA VREDI VIDETI: Mladi Borac se polako pozicionira u samom vrhu tabele! (VIDEO)

Foto: FK Mladi Borac Sedlare

U okviru 14. kola Zone Zapad ekipa Mladog Borca ugostila je tim Orlova iz Jasenova, domaći su u meč ušli sa šeste pozicije, dok su gosti bili pretposlednji na tabeli.

Republika

Od prvog minuta utakmice, jako borbena i kvalitetna igra obe ekipe, uz malo veći trud sastava iz Sedlara je nadigrao protivnika, uz par lepih poteza i puno požrtvovanja već u petom minutu igre Slađan Nikodijević postiže pogodak za svoj tim, 1:0.

 

 

Mladi Borac je nastavio da napada i preti golu Orlova sa svih pozicija, što se i pokazalo uspešnim kada se ponovo u 32. minutu igre iskusni Slađan Nikodijević našao na pravom mestu, i zatresao mrežu gostiju, 2:0.

 

 

U drugom poluvremenu domaći svesno prepuštaju igru protivniku u prvih 20 minuta, kako bi dočekali kontranapad i priveli utakmicu kraju, ali nije im išlo sve kako su planirali, stvorili su nekoliko kontri, ali nisu uspeli da ih realizuju. 

U 70. minutu najmlađi igrač na terenu, Dimitrije Stanojević pokazuje svoj talenat i evrogolom postavlja rezultat utakmice na 3:0. Dimitrije zatvara utakmicu i kruniše svoju odličnu igru koja traje već nekoliko kola.

 

 

Gostujući fudbaleri nisu odustali i nastavili su da napadaju i prete golu Sedlarčana, neiskusan start u šesnaestercu domaćih u 81. minutu sudija "kažnjava" dosuđivanjem jedanesterca u korist Orlova. Nikola Miljković je bio precizan za konačnih 3:1. 

Mladi Borac:Orlovi 3:1 (2:0)

Mladi Borac: Ristović, Miladinović (Branković), Milić, Todorović, Stanojević (Pavlović), Nikodijević Slađan, Radojković, Nikodijević Saša, Petrićević (Marinković), Tošić, Radojević.

Orlovi: Lazarević (Kodić), Vukajlović, Živić, Aćimović, Vučić, Radivojević, Vidanović, Mićunović, Petronijević, Miljković, Lazić (Maletić).

U narednom kolu Mladi Borac gostuje Vinogradaru (Zleginje), dok Orlovi dočekuju Trstenik PPT.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading