EKIPA "NIŽIH LIGA" POSETILA "ROMANTIČARE": Ivelja: OFK Beograd i dalje sanja Superligu!

Autor:

Sport

25.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćni trener Đorđe Ivelja već dve decenije je na Staroj Karaburmi.

EKIPA "NIŽIH LIGA" POSETILA "ROMANTIČARE": Ivelja: OFK Beograd i dalje sanja Superligu!

Foto: Srpski telegraf

Ekipa emisije "Niže lige" na portalu "Republika" posetila je OFK Beograd, gde smo imali priliku da razgovaramo sa Đorđem Iveljom, pomoćnim trenerom prvog tima "romantičara".

On nam je pričao o svojoj dugogodišnjoj karijeri, pošto je već 20 godina u klubu. Đorđe je igračku karijeru započeo baš u ovom klubu, gde je stigao još u kadetskom dobu. Ivelja je pričao o odnosu sa igračima pošto dobro zna kako to izgleda i kako da posavetuje fudbalere da budu još bolji. Đorđe smatra da se rad i trud uvek isplate i da to prenosi na svoje fudbalere. On je otkrio i zbog čega OFK Beograd ima nadimak "romantičari", a istakao je da je glavni cilj kluba plasman u Superligu Srbije.

Kako je izgledala poseta slavnom klubu sa Stare Karaburme pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja će se premijereno prikazati večeras, 25. avgusta, u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
idemoooo

25.08.2023 20:42

obdarena plavušnicla je ponovo tu sa nama