Prvi meč baraža za popunu Vojvođanske lige – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

16.06.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloga (Plandište) – Rusanda (Melenci) (subota, 17. jun, 17:30).

 

Drugoplasirane ekipe iz PFL Pančevo i PFL Zrenjanin igraće dvomeč baraža za popunu Vojvođanske lige - grupa Istok, a za mesto u višem rangu boriće se Sloga iz Plandišta i Rusanda iz Melenaca.

 

Sloga iz Plandišta je završila sezonu u Područnoj fudbalskoj ligi Pančevo na drugom mestu, sa devet bodova manje od prvoplasirane ekipe BAK iz Bele Crkve, ali je na kraju imala četiri boda više u odnosu na trećeplasirani Spartak 1911 iz Debeljače. S druge strane, Rusanda je odigrala sjajno završnicu sezone, ali je ipak ostala na drugom mestu sa tri boda manje od prvoplasirane Budućnosti iz Srpske Crnje i imaće šansu da kroz dva dodatna meča obezbedi plasman u viši rang.

U subotu, 17. juna od 17:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratite prvi susret baraža za popunu Vojvođanske lige – grupa Istok, između Sloge iz Plandišta i Rusande iz Melenaca. Revanš susret u Melencima igraće se u sredu 21. juna.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

 

 

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading