Derbi meč 26. kola Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

13.05.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac 1926 (Čačak) – Sloga (Požega) (subota, 13. maj, 16:30).

 

Posle 25. kola, u Srpskoj ligi – grupa Zapad, ista meta – isto odstojanje. Smederevo 1924 je na prvom mestu sa bodom više od Borca 1926 iz Čačka i odavno je jasno da će ova dva kluba odlučivati o prvom mestu i plasmanu u viši rang.

 

Čačani su u sjajnoj seriji pobeda, a pre dva kola su pobedili Smederevce u derbiju sa 2:1 i potpuno zakomplikovali situaciju u samoj završnici prvenstva. Imaće Čačani solidno težak zadatak protiv Sloge iz Požege koja je četvrta na tabeli, ali kolika je razlika u kvalitetu svedoči i 15 bodova razlike između ova dva tima na tabeli. Borac će se do kraja truditi da veže sve pobede, a sve vreme čekajući kiks Smederevaca koje u ovom kolu gostuje u Valjevu ekipi Budućnost Krušik 2014.

U prvom delu sezone u Požegi su ova dva tima podelila bodove, a bilo je 0:0. Prošle sezone je Borac bio bolji od Sloge na svom terenu sa 2:1.

U subotu, 13. maja od 16:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Zapad, između Borca 1926 iz Čačka i Sloge iz Požege.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading