DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Veliki Borak i Borac priredili spektakl za pamćenje, pobednik je rešen u poslednjim trenucima duela!

Autor:

Sport

10.05.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji minuti utakmice će se prepričavati.

DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Veliki Borak i Borac priredili spektakl za pamćenje, pobednik je rešen u poslednjim trenucima duela!

Foto: FK Borac Arnajevo

U okviru 11. kola Opštinske lige Barajevo ekipa Veliki Borak ugostila je sastav Borca iz Arnajeva, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 3:1.

Republika

Sastav Velikog Boraka je u ovaj meč ušao sa 12 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za deobu trećeg mesta na tabeli, dok je ekipa Borca sa tri boda više bila na drugoj poziciji.

Odlično su utakmicu otvorili gostujući igrači i već posle pet minuta igre su prešli u vođstvo. Marko Čadikovski je poslao loptu iza leđa golmana Bogdanovića, 1:0 za Borac.

Rani gol je dodatno otvorio meč, igralo se dosta ofanzivno na obe strane, pa se ubrzo opet krenulo sa centra zbog novog pogotka.

U 18. minutu Nemanja Stepanović je povisio prednost gostiju na 2:0.

Nisu se predavali domaći igrači, pokušavali su da što pre dođu do prvog gola kako bi dodatno olakšali svoju situaciju za nastavak meča, i uspeli su u tome. 

U 36. minutu Nemanja Carić je smanjio zaostatak svog tima na 2:1, što je ujedno bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

Posle desetominutne pauze, domaći igrači su zaigrali dosta bolje i uspeli su da dođu do izjednačenja u 55. minutu. Strelac drugog gola za Veliki Borak bio je Marko Svilanović.

Mogli su domaći ubrzo do totalnog preokreta i prvog vođstva na utakmici, dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u njihovu korist, ali je udarac od stative otišao van gola.

Iskoristili su promašaj "sa kreča" domaćih igrača, i ubrzo su gosti opet došli do vođstva. Ivica Gligorić je u 77. minutu pogodio za 3:2.

Mnogi su mislili da nove promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka neće biti, ali nije bilo tako.

Na isteku 90. minuta igre, Željko Stepanović, igrač domaćih, hvata volej i efektnim golom donosi izjednačenje svom timu, 3:3.

Krenuli su gosti furiozno sa centra posle novog izjednačenja, duga lopta na desnu stranu do Gligorića, koji probija do kaznenog prostora, dodaje je do Petkovića, on je šalje do rezerviste Gajića koji je smešta u mrežu, 4:3 za Borac.

Veliki Borak - Borac (Arnajevo) 3:4 (1:2)

Veliki Borak: Bogdanović, Grujić, Nikolić, Moguš, Carić, Vasić (od 85' Trajković), Matović, Stepanović, Marković (od 31' Pavlović), Svilanović, M. Todorović (od 78' L. Todorović)

Borac: Marković, Radovanović, Lukić (od 43' Gajić), Birčević, A. Petković, Adamović, N. Petkoviš, Čadikovski, Milovanović, Gligorić, Stepanović

U sledećem kolu sastav Borca je slobodan, dok ekipa Veliki Borak gostuje Minelu iz Ripnja.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading