"FORMA JE PROLAZNA, KLASA JE VEČNA": Bojan Beljić je odličan primer za ovu tvrdnju, dva gola i asistencija za nova tri boda Napretka!

Autor:

Sport

10.05.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč na stadionu u Medoševcu.

"FORMA JE PROLAZNA, KLASA JE VEČNA": Bojan Beljić je odličan primer za ovu tvrdnju, dva gola i asistencija za nova tri boda Napretka!

Foto: FK Napredak Medoševac

U okviru 25. kola Beogradske Zone ekipa Napretka iz Medoševca ugostila je sastav Komgrapa, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

Republika

Sastav Napretka je u ovaj meč ušao sa 26 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za desetu poziciju na tabeli, dok je Komgrap sa pet bodova više bio na osmom mestu. 

Utakmica je počela klasičnim ispitivanjem snaga, nešto bolju igru prikazali su domaći igrali i sredinom prvog dela su stigli do vođstva.

Igrao se 25. minut kada je na centaršut Bojana Beljića odlično reagovao štoper Đurđević, njegov "nebeski" skok poslao je loptu iza leđa golmana Adrovića, 1:0 za Napredak.

Belo-crveni su na 2:0 povisili su 39. minutu kada je posle odličnog duplog pasa Terzića i kapitena Marinkovića koji je lob udarcem savladao čuvara mreže, Adrovića, 2:0.

Ekipa iz Makiške šume se nije predavala, pred sam kraj prvog poluvremena dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist gostiju.

Siguran realizator udarca sa "kreča" bio je Stevan Mladenović, 2:1. 

Pogodak pred kraj prvog dela igre uneo je dodatnu dozu samopouzdanja u redovima gostiju. Posle desetominutnog odmora krenule su prilike na obe strane, ali su prvi loptu u mrežu poslali igrači Komgrapa.

Na semaforu je "stojao" 74. minut kada je posle kornera odlično reagovao štoper gostiju, Jug Daković, koji je poslao loptu iza leđa golmana Jevtića, 2:2.

Samo tri minuta od gubitka prednosti, domaći preko Bojana Beljića dolaze do ponovnog vođstva, 3:2.

Pred sam kraj susreta Beljić posle solo prodora šalje loptu u mrežu gostiju i rešava pitanje pobednika, 4:2. 

Napredak (Medoševac) - Komgrap 4:2 (2:1)

Napredak: Jevtić, Mitrović, Milinković (od 62' Stojković), B. Marinković, Matić, Đurđević, A. Marinković (od 62' P. Beljić), Stojanović, Mitrović, B. Beljić (od 90' Rankić), Terzić

Komgrap: Adrović, Stevanović (od 55' Aleksić), Stolić, Igrutinović, Knežević, Daković, Mandić (od 70' Grujić), Savić, Mačužić (od 83' Milošević), Đurić, Mladenović

U sledećem kolu Napredak gostuje u ekipi Boleč, dok Komgrap dočekuje sastav Sremčice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading