MEROŠINCI SPREMNI ZA DVOBOJ SA LIDEROM: Mlađani Đorđević i Mitić veruju u kvalitete svog tima i nadaju se pozitvnom rezultatu za Rad!

Autor:

Sport

24.03.2023

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Rada silno motivisana da se pokaže da će ovog proleća biti težak protivnika svima, pa i lideru.

MEROŠINCI SPREMNI ZA DVOBOJ SA LIDEROM: Mlađani Đorđević i Mitić veruju u kvalitete svog tima i nadaju se pozitvnom rezultatu za Rad!

Foto: FK Rad Merošina

Predstojećeg vikenda na programu su susreti 18. kola Nišavske okružne lige. Jedan od nedeljnih duela igra se između Rada iz Merošine i Zemljoradnika. Prvi susret ova dva tima, igran u Balajncu završen je pobedom domaćina rezultatom 4:1.

Republika

Ekipa iz Merošine ja u prvom kolu prolećnog dela bila slobodna, dok je prošle nedelje slavila na gostovanju Baličevcu rezultatom 3:1. Za vreme zimske pauze klub je ojačan gotovo na svim pozicijama, što se videlo i tokom partija u pripremnom periodu. Uroš Jovanović, napadač Rada je od starta godine u strašnoj formi, što je pokazao i prošle nedelje sa dva gola u mreži protivnika.

Na stadionu Rovče u Merošini ekipa je od starta sezone odigrala sedam mečeva i tokom tih susreta ojačali su bodovni saldo sa osam bodova, jedan više je osvojen na gostujućem terenu. Trenutno se ekipa Rada sa 17 bodova nalazi na deobi devetog mesta na tabeli.

Veljko Đorđević, bivši član srpskoligaša Car Konstantin, trenutno bonus igrač Rada je za naš portal povodom duela sa liderom na tabeli poručio:

- Idemo na pobedu, nemamo mesta za kalkulacije, lepo smo ušli u prolećni deo sezone i tako želimo da nastavimo. Nisam bio sa saigračima na prvom našem meču ove godine, ali smatram da sam spreman za derbi kola. Pripreme smo odlično odradili, zadovoljan sam partijama koje sam pružio, moja lična realizacija pred golom protivnika je bila problem, ali se nadam da to neće biti slučaj u ligaškim duelima. 

Darko Mitić, takođe bonus igrač koji je ujedno i "domaći", je povodom nedeljnog meča poručio:

- Sigurno će biti borbena utakmica sa dosta duela, na našoj strani je domaći teren i naši navijači koji nas prate iz utakmice u utakmicu. Atmosfera u ekipi je nikad bolja, svi smo silno motivisani da pokažemo da možemo da se borimo i sa najboljima. Neće biti lako, ali ako ispoštujemo dogovor i taktičke zamisli verujem da možemo do pozitivnog rezultata. 

Na stadionu Rovče će u nedelju gostovati ekipa koja je pre dve sezone bila član zonskog ranga, a po svemu viđenom ove godine je na dobrom putu da se vrati u Zonu Centar. Zemljoradnik je već sada stvorio prednost od osam bodova u odnosu na prvog pratioca. Učinak od 13 pobeda, dve podele bodova i samo jednog poraza je zaista impresivan. 

Sastav iz Balajnca je jedini put ostao barem bez jednog puta upravo na gostovanju, pa to može biti neki vid podstreka igračima Rada za duel sa liderom.

Rad (Merošina) - Zemljoradnik (Balajnac)

Nedelja, 26. mart od 15 časova

Stadion Rovče u Meršini

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading